AZ ÉTELKÉSZÍTÉS TITKAI PROFI SZAKÁCSTÓL

SÜSSÜNK, FŐZZÜNK OTTHON JÓT (eredeti ételek otthoni verzióban) KIPRÓBÁLNA EGY KÜLÖNLEGES ÉTELT, DE TÚL KOMPLIKÁLTNAK TŰNIK? Segítünk, hogy otthon elkészíthesse!

HOZZÁVALÓK (4 szem):

50 dkg Bélszín

(Itt sorolom fel mivel helyettesíthető: sertés szűzpecsenye, kacsamell, libamell, csirkemell, pulykamell)

1 dl főzőtejszín

5 fej gomba (csiperke vagy vargánya, laska)

5 db közepes csemegeuborka

1 evőkanál étolaj

ízlés szerint: só, bors

 

A drága bélszínt lehet helyettesíteni a fent fölsorolt húsokkal.

Vékony csíkokra vágott húst, (szárnyas esetén a bőre nélkül) forró serpenyőben nagy lángon kis olajjal hírtelen megpirítjuk. Mikor már szép aranybarnára sült, kb 5 perc alatt, hozzáadjuk a hasonló vékony csíkokra vágott gombát és lecsepegtetett szintén  csíkokra vágott csemegeuborkát, 1perc pirítás után ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és felöntjük a tejszínnel. Egyett rottan, és kész. 

Burgonya fánk, vagy krokett illik hozzá a legjobban. De tálalhatjuk rizzsel vagy sült burgonyával.

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 4
Tegnapi: 14
Heti: 64
Havi: 144
Össz.: 18 580

Látogatottság növelés
Oldal: Sztroganoff bélszín
AZ ÉTELKÉSZÍTÉS TITKAI PROFI SZAKÁCSTÓL - © 2008 - 2024 - etel-keszites-otthon.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen honlap készítő az Ön számára is használható! A saját honlapok itt: Ingyen honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »