AZ ÉTELKÉSZÍTÉS TITKAI PROFI SZAKÁCSTÓL

SÜSSÜNK, FŐZZÜNK OTTHON JÓT (eredeti ételek otthoni verzióban) KIPRÓBÁLNA EGY KÜLÖNLEGES ÉTELT, DE TÚL KOMPLIKÁLTNAK TŰNIK? Segítünk, hogy otthon elkészíthesse!

 

 rakott_burg.jpg

 Hozzávalók 10 személyre:

 2kg burgonya

 70 dkg házi kolbász

 10 db tojás

 2nagy doboz tejföl

 5dkg zsiradék

 só, bors ízlés szerint.

 

 A rakott krumpli elkészítése:

 A burgonyát megfőzzük héjában, és még melegen lehúzzuk a héját, majd karikázzuk fel.

 A tojást is megfőzzük, meghámozzuk, és karikára vágjuk.A kolbász héját lehúzzuk és felkarikázzuk.A sütőt 200 fokra előmelegítjük.

 Egy tűzálló tál alját megkenjük zsírral vagy vajjal, olajjal , beterítjük egy sor krumplival, enyhén megsózzuk, borsozzuk.

 Ráhalmozunk egy sor tojást, majd egy sor kolbászt, és a tetejét megkenjük tejföllel.Újabb sor burgonya, tojás, kolbász és tejföl következik.A tetejére tesszük a maradék krumplit és megkenjük a maradék tejföllel.

Megszórhatjuk reszelt sajttal, és kb 35-40 percig sütjük, amíg a sajt megpirul.

 A rakott krumpliról a sajtot el is hagyhatjuk, helyette tehetünk rá füstölt szalonnát, vagy bacont is.



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 11
Tegnapi: 25
Heti: 42
Havi: 150
Össz.: 19 418

Látogatottság növelés
Oldal: Rakott krumpli
AZ ÉTELKÉSZÍTÉS TITKAI PROFI SZAKÁCSTÓL - © 2008 - 2024 - etel-keszites-otthon.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen honlap készítő az Ön számára is használható! A saját honlapok itt: Ingyen honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »