AZ ÉTELKÉSZÍTÉS TITKAI PROFI SZAKÁCSTÓL

SÜSSÜNK, FŐZZÜNK OTTHON JÓT (eredeti ételek otthoni verzióban) KIPRÓBÁLNA EGY KÜLÖNLEGES ÉTELT, DE TÚL KOMPLIKÁLTNAK TŰNIK? Segítünk, hogy otthon elkészíthesse!

csirkemajas_ragu.jpg

 

HOZZÁVALÓK (4 szem.)

0.50 kg  csirkemáj

5 fej gomba (csiperke, aki teheti vargányát is tehet bele)

1 fej vöröshagyma

2 gerezd fokhagyma

10 dkg szalonna

1 db paradicsom

1db tv paprika

ízlés szerint só, bors, fűszerpaprika

 

Az apró kockára vágott szalonnát serpenyőben lepirítjuk. Mikor engedett zsírt, és kellően piros , hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát, paradicsomot, tv paprikát. ( ez eddig tulajdonképpen egy egyszerű lecsó).

Kicsit pirítjuk, majd hozzáadjuk a kicsit nagyobb kb 2cm kockákra vágott csirkemájat, gombát. 10 percig erős tűzön pirítjuk. elég addig mikor  már nem véres a máj. Akkor öntsünk rá fél deci vizet (ínyencek húslevet, vagy akár vörösbort) és a zúzott fokhagymát, pirospaprikát. 1-2 perc alatt készre forraljuk.

Bármilyen burgonyakörettel tálalhatjuk.

 

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 17
Tegnapi: 25
Heti: 48
Havi: 156
Össz.: 19 424

Látogatottság növelés
Oldal: Csirkemájas ragu
AZ ÉTELKÉSZÍTÉS TITKAI PROFI SZAKÁCSTÓL - © 2008 - 2024 - etel-keszites-otthon.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen honlap készítő az Ön számára is használható! A saját honlapok itt: Ingyen honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »