AZ ÉTELKÉSZÍTÉS TITKAI PROFI SZAKÁCSTÓL

SÜSSÜNK, FŐZZÜNK OTTHON JÓT (eredeti ételek otthoni verzióban) KIPRÓBÁLNA EGY KÜLÖNLEGES ÉTELT, DE TÚL KOMPLIKÁLTNAK TŰNIK? Segítünk, hogy otthon elkészíthesse!

ovari.jpg

 

HOZZÁVALÓK (4szem.)

4 sz. sertésborda ( megkérjük a hentest, hogy így szelje le nekünk a csontos karajból. De lehet helyettesíteni szinte bármilyen hússal amit lehet szeletelni)

8 szel. sonka (minnél jobb minőségű, annál finomabb lesz a kész Magyaróvárink)

8 szel. óvári sajt (lehet helyettesíteni könnyen piruló sajttal

20 dkg gomba (csiperke, laska, vargánya)

1 fej vöröshagyma

1 cs. petrezselyemzöld

5dkg vaj (margarin vagy zsír is lehet)

Ízlés szerint só, őrölt bors

 

Kiklopfoljuk a bordaszeleteket ( a sertésbordákat a csontos karajból nyerjük úgy hogy a bordacsontokkal együtt szeleteljük le). Sózzuk , borsozzuk, vajon mindkét oldalát elősütjük.

Visszamaradt vajon a szeletelt gombát megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymával, sózzuk, borsozzuk. tűzről levéve megszórjuk finomra vágott petr. zölddel. kivajazott, vagy sütöpapírral kibélelt tepsibe helyezzük a bordaszeleteket. Ráhalmozzuk a pirított gombát, befedjük előbb a sonkával, majd a sajtszeletekkel. Forró sütőben szép pirosra sütjük.

Bármilyen burgonya-, rizs-, vagy zöldségköretekkel tálalhatjuk.

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 15
Tegnapi: 25
Heti: 46
Havi: 154
Össz.: 19 422

Látogatottság növelés
Oldal: Magyaróvári sertésborda
AZ ÉTELKÉSZÍTÉS TITKAI PROFI SZAKÁCSTÓL - © 2008 - 2024 - etel-keszites-otthon.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen honlap készítő az Ön számára is használható! A saját honlapok itt: Ingyen honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »